Home / Bitcoin kopen

Bitcoin kopen

Bitcoin kopen via Crypto Goed Begin. In deze handleiding leggen wij uit hoe je makkelijk, veilig en snel de cryptocurrency Bitcoin kunt kopen. Tegenwoordig zijn er tientallen aanbieders in Nederland waar je Bitcoins kunt kopen. Je kunt al vanaf € 10,- investeren in cryptocurrencies. Hieronder vind je een overzicht met betrouwbare Bitcoin-exchanges. Voor de actuele Bitcoin koers kun je onze Bitcoin-calculator gebruiken.

Bitcoin kopenBitcoin kopen bij Litebit.eu

Litebit.eu is één van de marktleiders in Nederland als het om de verkoop van cryptocurrencies gaat. Litebit is al vanaf 2013 actief op de Nederlandse markt. Op dit moment kun je bij Litebit meer dan 56 verschillende cryptocurrencies kopen. Bij alle Nederlandse aanbieders van cryptocurrencies ben je verplicht je IBAN te verifiëren om Bitcoin of andere coins te kopen.

Je kunt het bedrag invullen waarvoor je Bitcoin wilt kopen en dan zie je automatisch bij het vakje BTC hoeveel Bitcoin je ervoor krijgt. Om Bitcoin te kopen heb je een Bitcoin wallet nodig om ze veilig in te bewaren. Heb je zelf al een hardware wallet, desktop wallet of online wallet dan kun je deze daarvoor gebruiken. Heb je geen wallet dan kun je ook de Litebit wallet gebruiken. Wij adviseren je altijd om een hardware wallet (Ledger Nano S)te gebruiken. Bij het ontvangst adres geef je jouw wallet adres op of je klikt op gebruik Litebit wallet, als je de wallet van Litebit wilt gebruiken. Dan wordt de Bitcoin of deel van de Bitcoin wat je hebt gekocht in de online wallet van Litebit opgeslagen. Deze vind je terug onder het menu mijn account.

Met welke betaalmogelijkheden kan ik Bitcoin kopen bij Litebit?

 • iDeal
 • SEPA bankoverschrijving
 • Litebit credits
 • SOFORT (Duitsland)
 • GiroPay
 • Bancontact
 • MyBank

Cryptocurrency met Paypal of creditcard kopen is op dit moment niet mogelijk bij Litebit.

Klik hier om Bitcoin te kopen bij Litebit

Bitcoins kopen bij Bitonic.nlBitcoins kopen bij bitonic

Bitonic.nl is dé marktleider van Nederland in de inkoop en verkoop van Bitcoins. Bitonic bestaat al sinds 2012 en heeft door de jaren heen een uitstekende reputatie opgebouwd bij de Nederlandse cryptocurrency handelaren. In tegenstelling tot Litebit kun je bij Bitonic alleen Bitcoin kopen en verkopen. Ook hier is een eenmalige verificatie van je bankrekeningnummer nodig. Het verificatieproces neemt maar een paar minuten in beslag. Bij Bitonic heb je een eigen Bitcoin wallet nodig. Je kan deze niet bij Bitonic op een online wallet bewaren. Wel kun je de Bitcoin direct doorsturen naar je wallet op een exchange zoals Binance.

Met welke betaalmogelijkheden kan ik Bitcoin kopen bij Bitonic?

 • iDeal
 • Bancontact (minimaal aankoopbedrag € 2500,- )
 • MyBank

Bitcoin kopen met Paypal of creditcard kopen is op dit moment niet mogelijk bij Bitonic.

Klik hier om Bitcoin te kopen bij Bitonic

Bitcoin kopen bij Bitcoinmeester.nl

Bitcoinmeester.nl is een nieuwe speler op de markt en verkoopt naast Bitcoin ook andere cryptocurrencies. Bitcoin Meester is bij vele bekend door de radiocommercials bij Slam FM. Ook hier kun je cryptocurrencies verkopen zoals bij bovenstaande twee aanbieders ook het geval is. Bij Bitcoin Meester kun je vanaf € 10,- Bitcoin en andere cryptocurrency kopen. Je hebt de mogelijkheid om voor € 1500,- per week aan cryptocurrency te kopen na verificatie van je bankrekening. Wil je meer uitgeven dan dien je ook je identiteitsverificatie te doorlopen.

Met welke betaalmogelijkheden kan ik Bitcoin kopen bij Bitcoin Meester?

 • iDeal
 • Bankoverschrijving

Bitcoin kopen met Paypal of creditcard is op dit moment niet mogelijk bij Bitcoin Meester.

Klik hier om Bitcoin te kopen bij Bitcoin Meester