Home / Bitcoin calculator

Bitcoin calculator

Converteer elk bedrag van en naar Bitcoin met onze Bitcoin calculator. Met de Cryptogoedbegin.nl Bitcoin calculator kun je elk bedrag van en naar Bitcoin omrekenen. Je kunt kiezen uit de € of $ prijs. Je kunt maximaal 6 cijfers achter de komma ingeven.

Bitcoin calculator

Terwijl de waarde van de Bitcoin behoorlijk kan stijgen en dalen lijkt de populariteit van deze digitale munt eigenlijk alleen maar toe te nemen. Steeds meer mensen besluiten om ook bitcoin te kopen en komen daarvoor terecht bij één van de vele aanbieders. Voordat je Bitcoin wil kopen, wil je er natuurlijk wel het één en ander over weten. Hoeveel de munt waard is bijvoorbeeld of hoeveel bitcoin je precies kunt kopen voor het bedrag dat je eraan uit wil gaan geven. Dat kan soms behoorlijk lastig zijn. Vooral het omrekenen van Euro naar Bitcoin of andersom kost soms flink wat moeite. Gelukkig hoef je jezelf daar dankzij onze Bitcoin Calculator niet meer druk om te maken. Deze handige tool helpt je op ieder moment om met een paar drukken op de knop van en naar Bitcoin om te rekenen!

Altijd de huidige koers

Natuurlijk is de koers van de Bitcoin continu in beweging. Dat verschilt niet alleen per dag maar kan per uur of zelfs per minuut of veranderen. Het is daarom ook belangrijk dat de calculator die je gebruikt hier rekening mee houdt. Dat is gelukkig het geval bij onze Bitcoin Calculator. Deze is altijd ingesteld op de meest actuele koers. Je hoeft deze dus niet eerst op te zoeken voordat je wilt gaan rekenen van en naar Bitcoin.

Hoe werkt het?

Eigenlijk is er nauwelijks uitleg nodig over onze Bitcoin Calculator. Je voert eenvoudigweg het aantal Bitcoins of een bedrag in euro’s in. Vervolgens druk je op enter en wordt het automatisch voor je berekent. Je kunt aantallen invoeren tot maar liefst 6 cijfers achter de komma. Het is mogelijk om vanaf euro/dollar naar Bitcoin te rekenen óf andersom. Eenvoudiger dan dit kun je eigenlijk niet omrekenen van en naar Bitcoin en juist daarom wordt onze calculator zo ontzettend veel gebruikt!

Eenvoudig Bitcoins kopen en verkopen bij onze betrouwbare partners

Bij een van onze onderstaande partners kun je snel en eenvoudig Bitcoin kopen
en versturen naar je hardware wallet, Ledger Nano S, online wallet,
desktop wallet of naar een cryptocurrency exchange.

bitcoin kopen bij litebitBij Litebit kun je makkelijk, snel en veilig Bitcoins en andere cryptocurrencies kopen. Je kunt betalen met iDeal, bankoverschrijving, SOFORT, GiroPay, Bancontact en MyBank. Klik hier om Bitcoins te kopen.