Home / Crypto / Twee Nederlandse crypto Twitteraccounts die het volgen waard zijn

Twee Nederlandse crypto Twitteraccounts die het volgen waard zijn

Voor wie een Twitteraccount heeft, hebben wij twee Nederlandse twitteraccounts die het volgen meer dan waard zijn. Van deze personen kun je veel leren over Bitcoin, cryptocurrencies, technische analyses en hoe de markt reageert. Er zijn erg veel cryptoaccounts actief op Twitter. Niet ieder account is even betrouwbaar. Daarom hebben wij hieronder vijf waardevolle Nederlandse accounts uitgelicht die wel betrouwbaar zijn.

1. Crypto Ed

@Crypto_Ed_NL is op Twitter actief sinds 2017 onder deze naam en heeft inmiddels meer dan 96.000 volgers. Ed plaatst regelmatig technische updates over Bitcoin en altcoins. Naast technische analyses komen er vaak interessante nieuwtjes over diverse cryptocurrency voorbij op de tijdlijn van Ed. Naast het twitteraccount runt Ed een tradinggroep met bijbehorende website. Wil je deelnemen aan deze tradinggroep dan kom je op een wachtlijst te staan. Op dit moment is er een ledenstop. Let op dat je het juiste account volgt via de bovenstaande link, want er zijn een aantal nepaccounts actief die zich voordoen als het account van Crypto Ed. Let daarom goed op dat je niet het verkeerde account.

2. Crypto Michaël

@CryptoMichNL is sinds 2017 actief in het traden van cryptocurrency. Deze daytrader uit Amsterdam voorziet zijn volgers dagelijks van technische analyses. Michaël plaatst charts van Bitcoin en altcoins en legt daarbij uit hoe hij denkt dat de markt zich zal ontwikkelen. Hij heeft een eigen Youtubekanaal waarop hij regelmatig nieuwe video’s plaatst die een kijk op de markt geven. In deze video’s bespreekt hij verschillende cryptocurrency. Per week worden er drie tot vier nieuwe video’s door Michaël gemaakt.

Deze lijst wordt later nog aangevuld.

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *