Home / Crypto / Hardware wallet Ledger Nano S

Hardware wallet Ledger Nano S

Ledger nano sDe hardware wallet Ledger Nano S is een must voor iedereen die crypto bezit. Hardware wallets zijn op dit moment dé beste beveiliging voor je cryptocurrencies. Het is belangrijk om je crypto goed en veilig te bewaren. Er zijn veel hackers actief binnen de crypto-wereld. Je leest nog te vaak dat mensen zijn gehackt of zijn bestolen van hun cryptocurrency. Dit kun je voorkomen door een aantal maatregelen te treffen en zo jouw zuurverdiende geld goed te beschermen tegen hackers.

Ledger Nano S beschermt je Bitcoins en Altcoins

De Ledger Nano S is een Bitcoin, Ethereum en Altcoins hardware wallet, met de beste beveiligingstechnieken voor het opslaan van cryptocurrencies. Doormiddel van een USB-kabel kan deze hardware wallet met elke computer verbonden worden. Met de Ledger Nano S bescherm je jouw cryptocurrencies tegen hackers. Jouw private keys staan opgeslagen op de Ledger Nano S, die toegang geeft tot jouw cryptocoins. Deze private keys zijn geïsoleerd van de computer en daarmee beveiligd tegen hackers en virussen. Deze private keys verlaten nooit de hardware wallet. Zorg altijd voor een veilige wallet als je Bitcoins gaat kopen.

Welke cryptocurrencies worden ondersteund door de Ledger Nano S?

De onderstaande cryptocurrencies kunnen op deze hardware wallet worden bewaard:

 • Bitcoin (BTC)
 • Bitcoin cash (BCH)
 • Ethereum (ETH)
 • Erhereum classic (ETC)
 • Litecoin (LTC)
 • NEO (NEO)
 • Dogecoin (DOGE)
 • Bitcoin gold (BTG)
 • Zcash (ZEC)
 • Dash (DASH)
 • Ripple (XRP)
 • Komodo (KMD)
 • PosW (POSW)
 • Ark (ARK)
 • UBIQ (UBQ)
 • PIVX (PIVX)
 • Vertcoin (VTC)
 • Stellar (XLM)
 • Digibyte (DGB)
 • Qtum (QTUM)
 • Expanse (EXP)
 • Stealthcoin (XST)
 • Hcash (HSR)
 • Viacoin (VIA)
 • Alle ERC-20 coins

De Ledger Nano S configureren en gebruiken

De Ledger hardware wallet is gebruiksvriendelijk en makkelijk in gebruik. Wij helpen je op weg om je cryptocurrencies veilig te bewaren. Ten eerste dien je de Ledger Nano S te configureren met het instellen van 24 woorden. Deze 24 verschillende woorden vormen samen de backup van je hardware wallet. Deze woorden dien je goed te bewaren op een veilige plek. Indien je de Ledger Nano S verliest of als deze gestolen wordt, dan kun je altijd een nieuwe kopen en je private key herstellen. Met deze 24 woorden bewijs jij dat deze wallet van jou is.

Hieronder zie je hoe je de nieuwe hardware wallet configureert.

Klik op de banner hieronder om een Ledger hardware wallet te bestellen bij de officiële fabrikant. Bitcoins kopen begint met een goede wallet.
Ledger Nano S - The secure hardware wallet

Bitcoin kopen

About admin

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *